کلینیک دندانپزشکی دکتر یادی اهواز

در پر بازدیدترین سایت استان خوزستان شغلت رو تبلیغ کن ...!

آمار بازدید سایت
طراحی سایت بستن

فاکتورهای انتخاب نام دامنه + مثال های کاربردی

: فاکتورهای انتخاب نام دامنه

فاکتورهای انتخاب نام دامنه + مثال های کاربردی

مقدمه

دامنه همان آدرس سایت ماست. نام دامنه باید زیبا و در خورِ کسب و کار شما باشد؛ و بجز این باید فاکتورهای دیگری هم داشته باشد. ما قرار است این فاکتورها را بررسی کنیم تا به شما کمک کنیم که بهترین نام را برای دامنه خود انتخاب کنید.

: فاکتورهای انتخاب نام دامنه

فاکتورهای انتخاب نام دامنه

۱. نام دامنه، قابل برند شدن باشد

به این معنی که وقتی نام دامنه را می شنوید یا می بینید، مانند یک برند به نظر برسد. ساده و معنی دار باشد و استعداد تبدیل شدن به یک برند تمام عیار را داشته باشد.
اگر فروشگاه دارید و یا از قبل روی نام شرکت تان برندسازی کرده اید، از نام شرکت یا فروشگاه تان استفاده کنید. اما اگر به تازگی قصد کرده اید که کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی کنید، موضوع متفاوت است و باید بیشتر درمورد انتخاب یک نام با مصما فکر کنید.
به عنوان مثال، اگر شما می خواهید یک وبسایت در زمینه ماکارونی ایجاد کنید که دستورپخت ماکارونی ها را در آن بگذارید و برخی محصولات و خدمات آموزشی مربوط به ماکارونی را در آن بفروشید، دامین
PastaLabs.com بسیار مناسب و قابل برند شدن خواهد بود؛ زیرا منحصر بفرد و یکتاست، به خاطر سپردن آن راحت بوده و دارای بار علمی است (به معنای آزمایشگاه ماکارونی! ) 

۲. از خط تیره، عدد و حروف اضافی در نام دامنه استفاده نکنید

یک دامنه انتخاب کنید که یک بخشی باشد. کلمات دوبخشی شما را مجبور می کنند تا برای جدا کردن آنها از خط تیره استفاده کنید. حتی کلمه دوبخشی را هم سعی کنید پشت سرهم بنویسید. واضح است که نام cafebazaar.ir بجای cafe-bazaar.ir گزینه بهتری است و تایپ آن برای کاربر ساده تر است. در این حالت موقع معرفی سایت تان به دیگران نیازی نیست به آنها اعلام کنید که وسط کلمات، خط تیره بگذارند!
دامین bbcgoodfood.com یک نمونه مناسب چندبخشی است که از جداکننده استفاده نکرده است.

۳. نام دامنه باید به راحتی تلفظ شود

از یک نام شیوا و روان برای دامنه سایتتان استفاده کنید که تلفظ راحتی داشته باشد. نامی که خواندن آن برای مخاطب سنگین نباشد. yourdictionary.com یک نمونه دامنه است که تلفظ آن برای کاربر ساده است.

۴. نام دامنه کوتاه انتخاب کنید

اگر نام دامنه شما، کوتاه باشد و کاراکتر کمتری داشته باشد، تایپ کردن، خواندن، به اشتراک گذاشتن آن در پلتفرم های شبکه های اجتماعی و نتایج جستجوی گوگل آسان تر است. مشتریان برند شما، نام کوتاه را بهتر به خاطر می سپارند و این باعث می شود برند شما بصورت دهان به دهان بین مردم جا بیفتد.

۵. پسوند .com بهترین گزینه برای دامین است

دات کام یکی از پرطرفدارترین پسوندها در سطح وب است؛ پس سعی کنید با این پسوند شروع کنید. در ادامه سعی کنید پسوندهای دیگر (مانند .net و .org ) و دامنه ملی .ir را خریداری کنید.
برای برندینگ بهتر است تمام پسوندها را ثبت کرده باشید؛ قبل از اینکه شخص دیگری آنها را ثبت کند و مجبور باشید دامین را از او به قیمت گزافی تهیه کنید.

۶. نام دامنه نشان دهد که سایت درمورد چه چیزی است

سعی کنید از کلمه کلیدی اصلی که قرار است سایت شما درمورد آن کار کند، در نام دامنه استفاده کنید.
بدین ترتیب افراد وقتی به دامنه شما نگاه می کنند، متوجه خواهند شد که شما در چه حوزه ای فعال هستید.
به عنوان مثال کاملاً واضح است که دامنه PastaPerfected.com ، که در مورد ماکارونی است و هر کسی می تواند این موضوع را متوجه شود.

۷. از کلمات کلیدی گسترده در نام دامین استفاده کنید

اگر می توانید کلمه کلیدی اصلی خود را در نام دامین بیاورید، بسیار عالی است. مثلاً دامین ما یعنی kareshoma.com نمایانگر وبسایتی است که به معرفی مشاغل و کسب و کارها پرداخته است.

اما… در صورتیکه دامنه با کلمه کلیدی هدف شما آزاد نباشد، باید چکار کنید؟
اگر کلمه کلیدی exactmatch ( ثبت دامنه دقیقاً با همان نام کلمه کلیدی) را پیدا نکنید، می توانید یک نام انتخاب کنید که کُلی تر بوده و معنای گسترده تری را در بر بگیرد.

به عنوان مثال، می توانید بجای دامنه RecipesForPasta.com یا BuyPastaOnline.com ، فراتر بروید و کلمه با معنی گسترده تر مانند Gusto.com برویم. این یک انتخاب خلاقانه است؛ “gusto” در ایتالیایی به معنای “taste” یا مزه است.
به Amazon.com یا Google.com نگاه کنید، که در نگاه اول هیچ ارتباطی با آنچه که هستند ندارند. آمازون یک فروشگاه آنلاین و گوگل یک موتور جستجوگر است؛ اما می بینید که دقیقاً از کلمه کلیدی اصلی مربوط به حوزه فعالیت شان در نام استفاده نکرده اند.

۸. به نام انتخابی برای دامین، پیشوند یا پسوند اضافه کنید و آنرا اصلاح کنید

اگر نام دامنه شما در دسترس نیست و قبلاً ثبت شده، اشکالی ندارد که یک پیشوند یا پسوند به آن اضافه کنید و کمی خلاق باشید.

به عنوان مثال، فرض کنید نام تجاری شما Pastaterra است و یک فروشگاه به این نام دارید که در آن ماکارونی می فروشید و اکنون قرار است به کسب و کار آنلاین تبدیل شود. نام هایی مانند ThePastaterra.com یا PastaterraShop.com یا حتی Pastaterra.net ایده های خوبی هستند.

آیا دامنه ای که در ذهن دارید، آزاد است؟

سایت های زیادی وجود دارد که بررسی می کنند دامنه انتخابی شما آزاد است یا قبلاً کسی آن را ثبت کرده. بدین منظور می توانید از سایت https://iranhost.com/whois استفاده کنید.

دامنه انتخابی شما آزاد است یا ثبت شده؟

یک پیشنهاد برای پیدا کردن نام دامنه

می توانید یک فایل اکسل تهیه کنید و شروع به وارد کردن کلمات کلیدی اصلی کنید. سپس کلمات مترادف، هم معنی، صفات و کلمات مرتبط با نام موردنظر و حتی کلمات دارای معنی کُلی تر را در آن بنویسید. بعد از آن شروع به جستجوی دامنه ها کنید.
حتی می توانید از فرهنگ لغت برای پیدا کردن کلمات اصیل پارسی یا دیکشنری برای هم معنی انگلیسی استفاده کنید.
برای پیدا کردن کلمات مرتبط از سایت
https://relatedwords.org استفاده کنید.

یک پیشنهاد برای پیدا کردن نام دامنه مناسب

سخن آخر

شرکت طراحی سایت کار شما، ارائه دهنده خدمات طراحی سایت در خوزستان است. هر سوالی در زمینه راه اندازی وبسایت را می توانید با کار شما مطرح کنید.
همچنین پیشنهاد می کنیم اگر قصد طراحی سایت دارید، در ابتدا
چک لیست طراحی سایت را بررسی کنید.